Aceste saratele sunt intr-adevar super gustoase. Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de faina, margarina, branza si oua.
Aceste saratele sunt intr-adevar super gustoase. Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de faina, margarina, branza si oua. Din toate ingredientele de mai sus se framanta un aluat care se pune la rece pentru 4o minute.
Se imparte aluatul, se intinde cu sucitorul in foi de jumatate de centimetru.
Se ung cu galbenus si se taie.
Se presara cu chimen.
Se iau cu grija de pe planseta, caci se farama usor.
Se coc la foc potrivit.
Se servesc cu bere rece.
Am pregătit această prăjitură în aşteptarea nepoţeilor mei, Iorgo şi Efi, aşa că ce nume era mai potrivit...
Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si EfiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj