Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine. Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de
Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine.
Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de mai sus.
Se pune compozitia in forma si se baga in cuptorul incins. Eu am folosit forma de silicon.
Se serveste dupa ce s-a racit. Reteta Soufle de branza a fost propusa de Vianne pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Placinta aperitiv cu branza,
Dobos de sunca si cascaval ,
Crochete cu branza feta
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti