Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine. Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de
Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine.
Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de mai sus.
Se pune compozitia in forma si se baga in cuptorul incins. Eu am folosit forma de silicon.
Se serveste dupa ce s-a racit. Reteta Soufle de branza a fost propusa de Vianne pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Placinta aperitiv cu branza,
Dobos de sunca si cascaval ,
Crochete cu branza feta
Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...
Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj