Daca vrei sa pui pe masa o mancare delicioasa, pregateste sufleu de branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat.
Daca vrei sa pui pe masa o mancare delicioasa, pregateste sufleu de branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Se pune la fiert jumatate din lapte,iar cealalta jumatate se amesteca cu faina.Cand laptele fierbe se toarna compozitia cu faina in lapte si se amesteca bine pana se detaseaza de cratita. Se adauga untul, iar cand s-a racit se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare, apoi se adauga branza rasa si albusurile batute spuma amestecand usor, de jos in sus. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia in ea si se fierbe, pe baie de apa, la cuptor.
Se serveste imediat ce se scoate din cuptor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj