Sufleu de brinza de vaca

Se freaca bine brinza cu galbenusurile si cu zahar, pina nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau pesmetul si albusurile batute spuma. Se t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg brinza de vaca
  • 2-3 oua
  • 1/2 pahar smintina
  • 2 linguri faina sau pesmet
  • putina sare
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri zahar

Mod de preparare

Se freaca bine brinza cu galbenusurile si cu zahar, pina nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau pesmetul si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor incins.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!