Sufleu de cartofi cu branza si smantana

Daca iti plac aperitivele gustoase, pregateste sufleu de cartofi cu branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 600 g branza de vaca
  • 1-2 dl smantana
  • untura
  • sare

Mod de preparare

Daca iti plac aperitivele gustoase, pregateste sufleu de cartofi cu branza. Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Cartofii cruzi se curata, se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam branza faramitata si sarea. Compozitia se intinde intr-o tava unsa cu untura, apoi se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu. Adaugam o lingura de untura fierbinte la smantana, putina sare, apoi le incalzim impreuna pentru cateva minute.


Se serveste fierbinte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...