Pentru o cina perfecta!
Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana.
Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.
Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper.
Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.
Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.
Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii