Tarta cu branzeturi

Pentru o cina perfecta!

Portii
2
Timp pregatire
80 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina,
  • 100 g unt,
  • un ou,
  • sare,
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 100 g cascaval,
  • 100 g branza sarata,
  • 250 g mozzarella,
  • 150 g smantana,
  • o mana de seminte mixte,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana.

Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.

Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper.

Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.

Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.

Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca