Tarta taraneasca

Tarta taraneasca este o tarta cu legume si carne, plina de savoare si care, cu siguranta, va face deliciul meselor in familie, alaturi de cei dragi.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • Costita afumata 300 g
  • Smantana 150 g
  • Oua 3 buc
  • Sare
  • Piper
  • 2 ardei grasi rosii.
  • Pentru aluat:
  • Faina 200 g
  • Unt 100 g
  • Untura 30 g
  • 2 linguri de apa.

Mod de preparare

Se amesteca faina cu untul si untura si apa pana se obtine un aluat. Se intinde o foaie de aluat mai mare decat fundul formei tapetate cu unt.Se taie costita felii si se asaza peste aluat ardeii taiati feliute se calesc in tigaie dupa care ii adaugam si pe ei peste costita, dupa care batem bine ouale cu smanana si adaugam in tava peste restul compozitiei sare ,piper si se da la cuptor pentru 30-35 minute.


Cand este rece, tarta taraneasca se taie cel mai bine si o putem servi alaturi de un sos iutel de la Bunatati din natura.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute marinate in sos de rosii

Zilele trecute vorbeam cu verisoara mea la telefon si -mi zicea ca a facut chiftelute marinate in sos de rosii . Mare pofta...

Chiftelute marinate in sos de rosii
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea