Tarte sarate

Tartele sarate sunt niste aperitive minunate si rapide pe care le poti servi cu succes la orice ocazie festiva sau petrecere. Poti lua aluatul de tarta gata preparat sau il poti pregati tu.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii Ceva Fin Pufos cu verdeață 140g
  • sare si piper dupa gust.
  • Dupa gust adaugati ceapa verde (taita rondele fine)
  • sfecla
  • ceapa rosie pentru culoare si aspect (taiata cubulete).

Mod de preparare

Tartele pot fi cumparate sau pot fi preparate urmarind reteta de aluat de tarte.

Daca alegeti sa adaugati ceapa verde, trebuie spalata si tocata fin inainte, la fel si cu verdeturile care pot fi adaugate in plus pentru ornare.

Se amesteca foarte bine toate ingredientele, apoi se umplu tartele.


Tartele sarate cu crema de branza se servesc ca si aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca