Tartine cu branza

Se ung feliile de paine cu unt si se asaza felii de branza mari. Se garniseste apoi tartina cu felii de ou fiert, felii de rosii, de ardei gras, masl

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de paine
  • 60 gr unt
  • 200 gr branza telemea
  • frunze de salata verde
  • 1 ou
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • cateva masline

Mod de preparare

Se ung feliile de paine cu unt si se asaza felii de branza mari. Se garniseste apoi tartina cu felii de ou fiert, felii de rosii, de ardei gras, masline si se asaza pe frunze de salata verde.


Se servesc ca aperitiv. Alte aperitive: Piftie de curcan Saratele Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca