Tartine cu pasta de cascaval

Se amesteca cascavalul ras cu untul frecat spuma si se adauga apoi boiaua si chimenul. Se amesteca bine pana rezulta o pasta omogena, cu care se vor u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • chimen
  • boia

Mod de preparare

Se amesteca cascavalul ras cu untul frecat spuma si se adauga apoi boiaua si chimenul. Se amesteca bine pana rezulta o pasta omogena, cu care se vor unge feliile de paine.
Tartinele se servesc ca aperitive.

Alte aperitive:

Oua umplute

Saratele

Chiftele

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!