Sunt mici placintele delicioase din aluat de patiserie, foarte usor de pregatit, putand fi consumate ca gustare sau ca o masa usoara alaturi de o sala
Sunt mici placintele delicioase din aluat de patiserie, foarte usor de pregatit, putand fi consumate ca gustare sau ca o masa usoara alaturi de o salata.
Se prepara sosul bechamel din unt, faina si lapte, se sareaza si pipereaza dupa gust. Dupa ce sosul se raceste putin se adauga ouale si branza feta taiata cuburi mici. Se taie foile de placinta in dreptunghiuri si se umplu cu amestecul de branza si sos. Se ung marginile cu unt topit si se ruleaza in forma de cilindru cu capetele in interior. Se ung deasupra cu ou si se preasara cu susan. Se pun in tava unsa cu ulei si se coc in cuptorul bine incins , timp de 15-20 minute.
Se pot consuma atat calde cat si reci.Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa