Un aperitiv simplu si foarte bun.
Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati, mai groase (cam cat e grosimea unui deget). Dam bucatile rezultate prin faina, oul batut si fulgi de porumb sfarmati. Punem la incins intr-o tigaie, ulei si punem bucatile de tofu. Le lasam sa se rumeneasca bine (cam 2 minute pe-o parte, si 2 pe cealalta). Le scoatem si le punem pe un servetel sa se scurga excesul de ulei. Se servesc cu sosul care va place sau asa simple. Eu le-am servit ca si aperitive, cu sos de ardei iute. Sosul : ardeiul iute l-am taiat marunt si peste el am pus ulei de masline cat sa-l acopere bine. (f simplu)
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii