Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie
Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie, se caleste putin usturoiul impreuna cu ardeiul iute pana se simte aroma de usturoi. Se adauga si tofu si se caleste intorcand tofu usor pe toate partile pana se rumeneste.
Se mai presara putina sare si piper si se scoate pe farfurie. Se decoreaza cu frunzele de busuioc.
Alte retete recomandate:
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti