Tofu Peperoncino

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g tofu
  • 1 catel de usturoi tocat
  • cateva frunze de busuioc
  • putin ardei iute (eu am pus din cel uscat si macinat)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie, se caleste putin usturoiul impreuna cu ardeiul iute pana se simte aroma de usturoi. Se adauga si tofu si se caleste intorcand tofu usor pe toate partile pana se rumeneste.


Se mai presara putina sare si piper si se scoate pe farfurie. Se decoreaza cu frunzele de busuioc.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!