Triunghiuri cu brinza

Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 litru lapte
  • 1 pahar gris
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri grasime
  • sare
  • brinza de vaca

Mod de preparare

Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune brinza de vaca amestecata cu ou si sare. Se impreuna doua colturi opuse, formind un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa
Se servesc linga soteuri de fasole verde, mazare etc.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!