Trufele din branza feta sunt niste aperitive deosebite, perfecte pentru orice petrecere. Sunt niste bilute de branza colorate si vesele, perfecte pentru masa de sarbatoare.
Mixezi cele 2 tipuri de branza, adaugi ceapa tocata fin, piperul, pana obtii o pasta omogena. Dai acest amestec la frigider, pentru o ora sau peste noapte.
Pregatesti 5 boluri, punand in primul bol patrunjel verde tocat, in al doilea bol boia dulce, al treilea bol semintele de susan, al patrulea bol semintele de in si in ultimul bol , semintele de mac.
Scoti amestecul de la frigider, formezi cu ajutorul a doua lingurite, bilute de dimensiunea unei nuci pe care le ornezi cu ceea ce doresti din cele 5 boluri descrise anterior.
Trufele de branza sunt niste aperitive deosebite, ce se servesc reci.
Nişte prăjiturele delicioase,pe care le-am văzut pe blogul Simonei Callas...
Alcazare/AlcazaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj