Unt cu cascaval

Se freaca untul cu cascavalul ras pe razatoarea mica, pana devine ca o pasta. Se aranjeaza pe o farfurie, facand deasupra desene cu furculita.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 3 linguri cascaval ras

Mod de preparare

Se freaca untul cu cascavalul ras pe razatoarea mica, pana devine ca o pasta. Se aranjeaza pe o farfurie, facand deasupra desene cu furculita.


Se serveste cu paine felii.

Alte retete:

Zacusca

Zacusca de ciuperci

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...