Barcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce devine o pasta.
Barcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce devine o pasta. Aceasta se amesteca cu ceapa, zacusca, mararul tocat, sarea si piperul. Se umplu ouale, restul de umplutura se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza. Sunca se taie in bucati triunghiulare, se infige intr-o scobitoare si se pune ca o panza de iola pe fiecare ou.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa