Barcute cu sunca

Barcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce devine o pasta.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g sunca
  • 100 g maioneza
  • 6 oua fierte tari
  • 1 ceapa rasa
  • 3 lingurite zacusca
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Barcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce devine o pasta. Aceasta se amesteca cu ceapa, zacusca, mararul tocat, sarea si piperul. Se umplu ouale, restul de umplutura se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza. Sunca se taie in bucati triunghiulare, se infige intr-o scobitoare si se pune ca o panza de iola pe fiecare ou.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa