Curatati de coaja si de samburi perelesi se taie cubulete. Se caleste apoi 5-7 minute intr-o tigaie de teflon in care ati pus 25 gr. unt. Se indeparte
Curatati de coaja si de samburi perelesi se taie cubulete. Se caleste apoi 5-7 minute intr-o tigaie de teflon in care ati pus 25 gr. unt. Se indeparteaza surplusul de grasime folosind o bucata de hartie absorbanta. Se clateste tigaia cu putin otet, se repune perele si se adauga stafidele si o jumatate de lingurita de piper macinat. Incalziti usor.
Pentru a realiza invelisul bomboanelor, decupati din foile de placinta 18 dreptunghiuri, avand fiecare laturile de 15/10 cm. repartizati pe ele perele si stafidele in mod egal, apoi se pune cate o lingurita de pateu. Se rasuceste foile si pentru a abtine forma bomboanelor legati-le la fiecare capat cu ata. Se aseaza bomboanele pe o tava de teflon, apoi stropiti-le cu unt topit. Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumenesc.
Alaturi de o cupa de sampanie. Se servesc atat calde cat si reci.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii