Briosele cu cascaval Sofia si jambon sunt ideale pentru mic dejun, gustari sau pachet, unde mai punem faptul ca se fac foarte usor chiar in timp ce ne ocupam de alte treburi casnice.
Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute si jambonul.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi umplem formele de briose
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!
Briosele cu cascaval Sofia si jambon se servesc calde sau reci, ca aperitive, mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii