Carnati afumati din carne de mistret

Carnea taiata in bucati, se sareaza, si se tine la rece o zi. Se trece apoi prin masina de tocat si se framanta bine impreuna cu piperul pisat, ustur

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne macra
  • 200 gr slanina
  • 1 capatana de usturoi
  • piper pisat
  • 2
  • 5 metri mate de porc
  • sare

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati, se sareaza, si se tine la rece o zi. Se trece apoi prin masina de tocat si se framanta bine impreuna cu piperul pisat, usturoiul zdrobit si slanina taiata cubulete mici. Se introduce apoi in matul de porc si se tin carnatii formatii la fum cald si apoi la fum rece, ca sa se afume.


Se servesc reci sau fripti.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Chiftele

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ciocolata si visine

Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...

Prajitura cu ciocolata si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa