Pentru chifle cu sunca si spanac se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut. Compozitia de umplere: Spanacul din borcan se scurge.
Pentru chifle cu sunca si spanac se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut. Compozitia de umplere: Spanacul din borcan se scurge de zeama, se taie marunt, se amesteca cu 1 ou, 1 cub de unt, vegeta, piper, si mezelul taiat cubulete. Aceasta compozitie se pune pe foc pana da un cloclt. Cu ea, se umplu cele 6 chifle, se presara putin cascaval res, apoi se pun capacelele. Chiflele se ung cu putin unt si se pun la cuptor 20 - 30 minute.
Se servesc calde, dar sint gustoase si reci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii