Carnea de pui dezosata se toaca si se amesteca cu soia, care in prealabil a fost inmuiata si lasata la scurs. Se adauga, de asemenea, painea inmuiata,
Carnea de pui dezosata se toaca si se amesteca cu soia, care in prealabil a fost inmuiata si lasata la scurs. Se adauga, de asemenea, painea inmuiata, albusurile de ou, ceapa tocata si calita in ulei, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt si condimentele: sare, maghiran, cimbru, boia de ardei.
Pasta se va adauga cu atentie intr-o tava in forma de bara unsa cu ulei si presarata cu pesmet. Se prajeste la foc mediu. (Daca nu ai o tava, se modeleaza pasta, se unge cu ulei, se presara cu pesmet si se prajeste intr-o tigaie invelita intr-o folie de aluminiu.
Alte aperitive :
Ardei copti
Musaca de vinete
Dovlecei umpluti
Imi place sa incerc variante diferite de cozonac, pe aia cu multe oua inca n-am incercat-o, trebuie sa gasesc un cuibar cu...
Cozonac varianta NOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj