Chiftele cu piept de pui si ciuperci

Reteta mea preferata de chiftelute.

Portii
22
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piept de pui
  • 4 ciuperci champignon mari(cu tot cu codite)
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 felii de paine inmuiate in apa/lapte si scurse bine
  • 1 lingura de faina
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol. Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne. Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea scursa bine de apa/lapte, faina, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Amestecam bine compozitia. Cu mainile umede, formam chiftelutele, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc potrivit. Le prajim pana cand se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...