Chiftele frantuzesti

Retete dietetice

Portii
5
Timp pregatire
180 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • usturoi verde (cateva frunze)
  • patrunjel verde (1/2 legatura)
  • ceapa verde (1/2 legatura)
  • marar verde (2 crengute)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol, batem ouale cu smantana, faina, adaugam peste carne, verdeturile tocate si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, adaugam cascavalul ras si amestecam bine. Incalzim uleiul si, cu o lingura, adaugam din amestec. Le prajim pe ambele parti, pana se rumenesc frumos, le scoatem intr-o caserola (in care am adaugat un servetel ). Sau cu o lingura adaugam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...