Carnea, cartoful si painea inmuiata in apa si stoarsa, se trec prin masina de tocat de doua ori. Ceapa se toaca, se caleste in unt si se amesteca in
Carnea, cartoful si painea inmuiata in apa si stoarsa, se trec prin masina de tocat de doua ori. Ceapa se toaca, se caleste in unt si se amesteca in carne, apoi se adauga 1 ou, sare, piper. Se formeaza cu mana chiftelute rotunde, mici si se trec prin ou batut, prin pesmet si din nou prin ou, apoi se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc calde.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Ador supele astea asa cum ador dovleacul. Sunt usor de preparat, sunt hranitoare si se potrivesc atat pentru cei mici cat si...
Supa crema de dovleac cu linte rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.