Carnea, cartoful si painea inmuiata in apa si stoarsa, se trec prin masina de tocat de doua ori. Ceapa se toaca, se caleste in unt si se amesteca in
Carnea, cartoful si painea inmuiata in apa si stoarsa, se trec prin masina de tocat de doua ori. Ceapa se toaca, se caleste in unt si se amesteca in carne, apoi se adauga 1 ou, sare, piper. Se formeaza cu mana chiftelute rotunde, mici si se trec prin ou batut, prin pesmet si din nou prin ou, apoi se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc calde.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Ardei umpluti
Cartofi la cuptor
Un chec din albusuri cu merisoare, stafide si ciocolata, se potriveste perfect alaturi de o cafea sau un ceai cald si aromat!...
Desert chec pufos din albusuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa