Crenvusti cu maioneza

Cel mai dorit aperitiv de sarbatori sau zile onomastice

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cremvusti de porc
  • 3 gogosari murati
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus de ou
  • putina boia de ardei dulce
  • 50 ml de ulei
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Se face maioneza dint galbenusul de ou la care se adauga un varf de boia pentru culoare. Cremvustii se fierb. Intre timp se feliaza gogosarii, se taie ceapa solzisori sau se rade. Dupa ce au fiert crenvustii se taie rondele si se pun peste ceapa si gogosari. Maioneza se subtiaza cu putina smantana si se pune peste crenvustii reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca