Carnea tocata se pune intr-un castron. Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandr
Carnea tocata se pune intr-un castron.
Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.
Potriviti de sare si, eventual piper.
Framantati bine ingredientele.
Formati cu palmele umede mici bilute de marimea unei nuci.
Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.
Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.
Alte retete de Paste
Pulpa de miel la cuptor
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj