Jambon rulat

Jambonul rulat este un aperitiv simplu si delicios. Se pune pe fiecare clatita cate o felie de jambon, se acopera cu cascaval ras, apoi se ruleaza.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 clatite
  • 200 g cascaval
  • 10 felii jambon
  • sare
  • piper
  • suc de rosii

Mod de preparare

Jambonul rulat este un aperitiv simplu si delicios. Se pune pe fiecare clatita cate o felie de jambon, se acopera cu cascaval ras, apoi se ruleaza. Se aseaza intr-un vas incasabil, se toarne sucul de rosii (sa le acopere), se pune sare si piper dupa gust. Se da vasul la cuptorul in prealabil incalzit.

Se servesc fierbinti.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...