Pateu de ficat cu ou

Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un va

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ficat de pui
  • 2 oua fierte
  • 1 ceapa mica
  • 1 castravete mic murat (in saramura sau in otet)
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un vas separat. Frecam ficatul cu ulei ca la maioneza pana cand obtinem o pasta consistenta apoi adaugam ouale amestecand in continuare. Taiem fin o ceapa mica, la fel procedam si cu castravetele pe care le punem peste pasta de ficat si ou. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Se serveste ornat cu gogosari murati in otet.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...