Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe jumatate, in putina grasime, carnea mac
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Se adauga foarte putina apa si se lasa 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, se coace o ceapa, potrivit de mare. Cind carnea s-a racorit bine se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, se adauga 2 oua crude, sare si piper dupa gust.
Se taie din foaie patratele de marime potrivita care se umplu cu compozitia de carne, se string sub forma de trinughi sau dreptunghi, se preseaza marginile cu furculita si se pun intr-o tava unsa. Se dau la cuptor pina se rumenesc usor.
va invit la o prajiturica aromata si racoritoare. Cate portii sa scot de la frigider?
Prajitura cu fructe, crema de vanilie si friscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa