Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri.
Pieptul de pui cu andive si maioneza este un aperitiv sanatos si delicios. Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri. Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele. Se condimenteaza si se aseaza pe frunze de salata verde, apoi se adauga fasiile de piept de pui. Se decoreaza cu maioneza, castraveciori acri si frunze de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa