Piept de pui in crusta de seminte

Un aperitiv de pui cu sos de sfecla, delicios si savuros pentru o masa in familie!

Portii
2
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • partile laterale (mai groase in carne)a unui piept de pui
  • 100 g seminte de in
  • 200 g ciuperci Champignion
  • 150 g sfecla sfecla rosie
  • 50 ml ulei de masline
  • 1lingurita de coriandru macinat
  • sare
  • piper
  • un sfert de lamaie
  • 1 ou
  • 60 g Faina de grau

Mod de preparare

Sfecla curatata de coaja, se pune la fiert in apa cu un pic de sare. Ciupercile curatate si spalate, se feliaza si se soteaza un pic intr-un strop de ulei, se potriveste de sare si piper. Pieptul de pui spalat si zvantat, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se trece prin oul batut, prin faina, iar prin ou si apoi prin semintele de in. Se prajeste in uleiul incins cateva minute, pe toate fetele, apoi se scoate pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.

Intr-un pic de ulei, se prajesc si feliile de sfecla, apoi se stropesc cu suc de lamaie. Se serveste pieptul taiat in feliute subtiri, pe pat de ciuperci sotate si sfecla rosie, totul stropit cu zeama lasata de sfecla. Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide