Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi piepti mai mici se adauga unul in
Se bate pieptul intreg de pui ca la snitele pentru a obtine o bucata care sa infasoare carnatul Plai (daca sunt doi piepti mai mici se adauga unul in continuarea celuilalt). Infasuram carnatul in piept si-l legam cu o sforicica de jur-imprejur de la un capat la altul. Fierbem carnatul infasurat in piept de pui in apa clocotita, pana cand intepat nu mai apare culoarea rosie a carnii nefierte. Separat facem din ou si faina un aluat ca pentru clatite cu consistenta mai solida. Dupa ce s-a racit trecem carnatul infasurat prin compozitia de mai sus si-l prajim pe toate partile in ulei incins.
Se serveste rece taiat in feliute subtiri.
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa