Inmuiem drojdia in putin lapte si o turnam in faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, framantam bine cu sare si atata lapte batut cat sa obtinem un
Inmuiem drojdia in putin lapte si o turnam in faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, framantam bine cu sare si atata lapte batut cat sa obtinem un aluat elastic. Intindem aluatul foarte subtire si il ungem cu untura rece, il rulam si il taiem in felii de 3-4 cm si formam pogaci. Lasam sa se odihneasca jumatate de ora, si formam placinte, le prajim intr-o tigaie in ulei sau untura pe ambele parti pana devin rosii.
Alte retete culinare recomandate
Placinta cu mere
Prajitura cu capsuni
Tarta cu visine
Pentru prima data am mancat si am gatit ficat de iepure, are gust bun, seamana cu cel de pui.
Ficat de iepure cu ceapa verde si smantanaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa