O rulada cu nuci, caise si rosii dezhidratate este un aperitiv mai deosebit dar foarte potrivit pentru un platou mare cu aperitive. De la inceput va spun ca umplutura nu este una legata, de aceea pentru a taia rulada aveti nevoie de un cutit foarte bine ascutit sau puteti sa puneti in umplutura un ou si o lingura de pesmet pentru a lega compozitia. Eu am vrut sa se simta aroma de nuca prajita foarte putenic si sa ramana cat mai crocanta.
Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura bucata. O ungem cu ulei de masline si o condimentam cu sare, piper si nucsoara razuita si o lasam sa stea putin. Nucile le taiem grosier si le prajim pe foc rapid intr-o tava.
Peste carne presaram nucile, caisele taiate in fasii subtiri si rosiile. Rulam carnea cat mai strans posibil avand grija sa impaturim capetele astfel incat sa nu iasa compozitia. Asezam rulada intr-o tava, asezonam cu sare si piper deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute. Lasam sa se raceasca si feliem cu grija.
Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat...
Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj