Am condimentat carnea, am adaugat pesmetul, oul, verdeata, usturoiul pisat si pâinea pe care am înmuiat-o în apa calduta, am stors-o si am farâmitat-o.
Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua. Am pregatit doua rulade mai subtiri.
Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.
Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute (daca va place foarte picant, puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.
Am rulat ajutându-ma de hârtie, apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.
La fel am procedat cu carnea ramasa.
Am pus rulada la cuptor la 200 de grade C si le-am lasat pâna ce s-au copt.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.
S-aveţi pofta!!!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii