Rulouri de carne cu ardei umpluti

Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne porc macinata
  • 2 ardei
  • 100 g branza dulce
  • 100 g telemea
  • 2 linguri de smantana
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea, oul si condimentele se framanta bine, apoi se intinde ca o foaie grosa de un lat de deget pe hartie de copt. Ardeii se curata de seminte si se umplu bine cu crema de branza. Apoi se aseaza peste foaia de carne, dupa care rulam si asezam rulada in tava. Se coace la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.


Dupa ce s-a racit, rulada se feliaza si se serveste cu muraturi.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca