Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea
Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea, oul si condimentele se framanta bine, apoi se intinde ca o foaie grosa de un lat de deget pe hartie de copt. Ardeii se curata de seminte si se umplu bine cu crema de branza. Apoi se aseaza peste foaia de carne, dupa care rulam si asezam rulada in tava. Se coace la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Dupa ce s-a racit, rulada se feliaza si se serveste cu muraturi.
Alte retete recomandate:
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa