Rulouri de piine cu sunca

O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Piine se despica pe lungime si se indeparteaza o parte din miez. Se unge pe interior cu unt si se pre

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata verde
  • 2 cepe de apa
  • o piine alba pentru toast
  • 100g unt
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca afumata

Mod de preparare

O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Piine se despica pe lungime si se indeparteaza o parte din miez. Se unge pe interior cu unt si se presara ceapa tocata. Pe toata lungimea painii se pun cascaval, sunca si jumatate din salata verde, sare si piper dupa gust. Se ruleaza cu grija si se infasoara in folie de aluminiu. Se da la rece o ora. Se taie rulada si se fixeaza fiecare felie cu o scobitoare.


Se serveste ornata cu inele de ceapa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...