Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de costita. Se pipereaza usor si se rul
Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de costita. Se pipereaza usor si se ruleaza. Se fixeaza cu scobitori si se pun in tava de aragaz, neunsa. Se dau la cuptor pentru 15-20 minute. Sare nu se pune, pentru ca este sarata costita.
Se pot aranja pe un platou alaturi de alte aperitive sau se pot servi ca fel doi, alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura