Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de costita. Se pipereaza usor si se rul
Costita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de costita. Se pipereaza usor si se ruleaza. Se fixeaza cu scobitori si se pun in tava de aragaz, neunsa. Se dau la cuptor pentru 15-20 minute. Sare nu se pune, pentru ca este sarata costita.
Se pot aranja pe un platou alaturi de alte aperitive sau se pot servi ca fel doi, alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Prima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa