Snitelul grecesc este delicios. Pentru a pregati astfel snitelul trebuie sa folositi 500 de grame de carne de vita.
Snitelul grecesc este delicios. Se spala carnea se sterge bine cu o cirpa curata, dupa care se taie felii potrivite.
Sse bate fiecare felie de carne si se da cu piper. Se sparg ouale se bat bine se pun condimente grecesti si sare daca este necesar. Intr-o farfurie se pune faina, intr-o alta farfurie se pune pesmet. Se da fiecare felie de carne prin faina, oua si pesmet. Se prajeste in ulei incins.
Snitelul grecesc se serveste cu mustar si paine proaspata.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Merisor...
Desert prajitura cu biscuiti, crema de vanilie, mere si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj