Terina de pui cu legume

Terina de pui cu legume este un aperitiv delicios si aratos cu piept de pui, un aperitiv ce poate fi servit la orice ocazie festiva sau sarbatoare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -800 g piept de pui
  • -2 morcovi
  • -2 dovlecei zuchini
  • -2 ardei kapia
  •  
  • -4 oua
  • -ulei de masline
  • -sare si piper
  • -6 linguri de faina

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata se spala se taie bucati,si se pune in blender.

Pieptul de pui maruntit se pune intr-o cratita.

Legumele se spala, se curata si se taie bucati, se scufunda in apa sarata, se scurg si se adauga peste pieptul de pui. Se amesteca, se pune putin ulei de masline, piper si sare si se omogenizeaza din nou.

Se pune compozitia intr-o tava de chec, unsa cu ulei de masline si se coace cca 25 min la 180 grade.


Terina de pui se serveste alaturi de salata.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii