Ciuperci umplute cu parmezan

Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline. Se lasa sa se racoreasca si se amest

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cutie ciuperci
  • 250-300g
  • 1ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3linguri parmesan
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 100g crema de branza cu verdeata
  • merge si cea fara verdeata

Mod de preparare

Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline.

Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu verdeata,sare,piper,crema de branza si parmezanul.

Se umplu palariile, pun in forma unsa cu ulei si dau 30min la cuptor.


Se pot servi calde sau reci

Pofta buna!

Reteta Ciuperci umplute cu parmezan a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

Chiftele de ciuperci,

Clatite cu ciuperci,

Ciuperci umplute cu spanac

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!