Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline. Se lasa sa se racoreasca si se amest
Se toaca coditele ciupercilor cu ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in 3 linguri ulei de sesam sau masline.
Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu verdeata,sare,piper,crema de branza si parmezanul.
Se umplu palariile, pun in forma unsa cu ulei si dau 30min la cuptor.
Se pot servi calde sau reci
Pofta buna!
Reteta Ciuperci umplute cu parmezan a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Chiftele de ciuperci,
Clatite cu ciuperci,
Ciuperci umplute cu spanac
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti