Aperitiv cu ardei

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ardei grasi, sunca, telemea, castravete, rosii, ceapa si patrunjel verde.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi
  • 200 gr sunca
  • 200 gr telemea
  • 1 castravete
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Sunca, rosiile si telemeaua se taie cubulete. Ceapa se toaca rondele, iar castravetele se taie felii subtiri, iar apoi in patru. Se pun toate ingredinetele intr-un castron si se adauga sare si piper dupa gust. Ardei se taie in doua, se curata de seminte si se umplu cu compozitia rezultata.


Se servesc decorati cu patrunjel verde tocat.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...