Baba Ganoush, sau salata de vinete in stil arabesc, este o salata de vinete foarte raspandita in Orientul Mijlociu. Extrem de savuroasa, isi imbunatateste gustul dupa o zi de "odihna" in frigider, fiind chiar cunoscuta si sub denumirea de "caviar de vinete".
Daca inca nu ati facut cunostinta cu Baba Ganoush, veti descoperi, pe langa o aroma deosebita, o reteta simpla si rapida!
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se lasa la racit, dupa care se curata si se lasa la scurs. Se aseaza in vasul robotului de bucatarie, impreuna cu toate celelalte ingrediente, cu exceptia celor pastrate pentru garnisit. Se potriveste de sare, eventual piper.
Pofta Buna!
Toate functiile Multicookerului sunt de-a dreptul fantastice, dar daca ar fi sa aleg doar 2 care ma atrag cel mai mult, atunci ar fi cea de preparare a iaurtului (acesta a fost mereu un mare vis de-al meu) si cea de fierbere inabusita, pt. o alimentatie sanatoasa!
Se rastoarna salata baba ganoush in boluri, se decoreaza cu ulei de masline presat la rece, pudra de chilli si frunze proaspete de patrunjel.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti