Calim ceapa si usturoiul tocate intr-o lingura cu ulei si putina apa putin apa. Curatam si taiem cartofii si dovleceii felii. Ungem o tava cu restul d
Calim ceapa si usturoiul tocate intr-o lingura cu ulei si putina apa putin apa. Curatam si taiem cartofii si dovleceii felii.
Ungem o tava cu restul de ulei si aseaza cartofii, ceapa si dovleceii in straturi alternative. Pune un praf de sare, bate oul cu iaurt si apoi toarna-l peste legume.
Presaram un pic de piper si apoi pesmetul. Dam tava la cuptor 30 de minute, acoperita cu folie de aluminiu. Indepartam folia, turnam bulionul desfacut in putina apa si mai lasam pana se formeaza crusta.
Alte retete
Bors cu urzici
Salata de pui si ciuperci
Tocanita de mazare
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti