Budinca de conopida

Budinca de conopida este foarte usor de preparat. Contine unt, faina, lapte, oua, cascaval, sunca si smantana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • sare
  • 80 gr unt
  • 50 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 gr sunca
  • 200 gr smantana

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare, apoi se lasa la racit. Se prepara un sos alb din faina, lapte, galbenusurile si putin cascaval ras. Se unge o forma cu unt, se adauga conopida desfacuta in buchetele, se amesteca cu sunca tocata si se toarna sosul alb. Se lasa la rumenit o jumatate de ora, apoi se presara cu cascaval ras si smantana.

 


Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide