Budinca de conopida este foarte usor de preparat. Contine unt, faina, lapte, oua, cascaval, sunca si smantana.
Se fierbe conopida in apa cu sare, apoi se lasa la racit. Se prepara un sos alb din faina, lapte, galbenusurile si putin cascaval ras. Se unge o forma cu unt, se adauga conopida desfacuta in buchetele, se amesteca cu sunca tocata si se toarna sosul alb. Se lasa la rumenit o jumatate de ora, apoi se presara cu cascaval ras si smantana.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti