Chec aperitiv cu legume si leurda

Checul aperitiv cu legume si leurda poate fi servit atat ca si aperitiv cat si ca si gustare. Este foarte aromat, cu multe legume si foarte aspectuos.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 200g ciuperci
  • 200g dovlecel
  • 1 legatura de leurda
  • 2 ardei grasi rosii (sau de diferite culori)
  • seminte de in
  • sare si piper

Mod de preparare

Legumele se spala si se taie felii. Dovlecelul se lasa la scurs presarat cu sare, sa iasa apa din el. Leurda se toaca.

Ciupercile taiate bucati le calim in putin ulei de masline cu sare si piper.

Albusurile se bat bine spuma, dupa care se adauga cate 1 galbenus. Se adauga si faina amestecata cu o lingurita de sare, dupa care se adauga restul legumelor. Se amesteca usor, pana la omogenizare.

Amestecul obtinut se da intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra se presara semintele de in, si se pune la cuptor pentru 25-30 de minute.


Dupa ce s-a racit, checul aperitiv cu legume si leurda se poate servi taiat in bucati.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovleac placintar

Supa crema de dovleac placintar
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca