Retete dietetice, sanatoase si gustoase
Spanacul il alegem, il spalam si il tocam marunt. Il punem intr-o tigaie, cu un pic ulei de masline, 1 cana de apa, un pic de sare si lasam sa fiarba, pana ce scade apa, amestecand din cand in cand; apoi il punem intr-o strecuratoare si lasam 5 min.
Intr-un bol, batem ouale cu condimentele, adaugam verdeturile tocate, spanacul, usturoiul pisat si amestecam bine. Adaugam cascavalul dat prin razatoare, faina, grisul si amestecam bine. Cu o lingura, luam din compozitie si punem in uleiul incalzit. Le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem intr-o caserola in care adaugam un servetel de bucatarie.
Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.
Gogosi pufoase la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj