Chiftele cu spanac

Retete dietetice, sanatoase si gustoase

Portii
4
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 /2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 200 g cascaval
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • 4 oua

Mod de preparare

Spanacul il alegem, il spalam si il tocam marunt. Il punem intr-o tigaie, cu un pic ulei de masline, 1 cana de apa, un pic de sare si lasam sa fiarba, pana ce scade apa, amestecand din cand in cand; apoi il punem intr-o strecuratoare si lasam 5 min.

Intr-un bol, batem ouale cu condimentele, adaugam verdeturile tocate, spanacul, usturoiul pisat si amestecam bine. Adaugam cascavalul dat prin razatoare, faina, grisul si amestecam bine. Cu o lingura, luam din compozitie si punem in uleiul incalzit. Le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem intr-o caserola in care adaugam un servetel de bucatarie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...