Chiftele cu spanac

Retete dietetice, sanatoase si gustoase

Portii
4
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 /2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 200 g cascaval
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • 4 oua

Mod de preparare

Spanacul il alegem, il spalam si il tocam marunt. Il punem intr-o tigaie, cu un pic ulei de masline, 1 cana de apa, un pic de sare si lasam sa fiarba, pana ce scade apa, amestecand din cand in cand; apoi il punem intr-o strecuratoare si lasam 5 min.

Intr-un bol, batem ouale cu condimentele, adaugam verdeturile tocate, spanacul, usturoiul pisat si amestecam bine. Adaugam cascavalul dat prin razatoare, faina, grisul si amestecam bine. Cu o lingura, luam din compozitie si punem in uleiul incalzit. Le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem intr-o caserola in care adaugam un servetel de bucatarie.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!