Chiftele cu spanac si cartofi

Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul. Spanacul se pune crud si tocat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari si fierti in coaja
  • 2 oua
  • faina
  • orice fel de branza
  • spanac
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare

Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul.

Spanacul se pune crud si tocat marunt.

Daca folositi spanac congelat, fiti atenti ca lasa putin mai multa apa si probabil la inchegare trebuie sa puneti mai multa faina.

Formeaza chiftele pe care sa le treci prin ou si pesmet si le prajesti in ulei.
Pofta buna!

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Chiftelute din spanac

Chiftele din sunca,

Chiftele cu carne,

Kofta, chiftele arabesti cu sos,

Chiftelute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca