Se fierbe soia in 300 ml apa timp de aprox. o jumatate de ora si apoi se pune la scurs. Se adauga 1 ou, 2 catei de usturoi zdrobit, 1 lingura de boia
Se fierbe soia in 300 ml apa timp de aprox. o jumatate de ora si apoi se pune la scurs. Se adauga 1 ou, 2 catei de usturoi zdrobit, 1 lingura de boia, un pic de piper, o felie de paine inmuiata in apa. Se amesteca pasta cu sare dupa gust, apoi se adauga pesmet suficient pentru a fi usor de modelat. Chiftelutele se pun la prajit in ulei incins.
Se poate servi cu sos de usturoi.
Alte retete recomandate:
Zacusca
Castraveti bulgaresti
Zacusca de ciuperci
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti