Se fierbe soia in 300 ml apa timp de aprox. o jumatate de ora si apoi se pune la scurs. Se adauga 1 ou, 2 catei de usturoi zdrobit, 1 lingura de boia
Se fierbe soia in 300 ml apa timp de aprox. o jumatate de ora si apoi se pune la scurs. Se adauga 1 ou, 2 catei de usturoi zdrobit, 1 lingura de boia, un pic de piper, o felie de paine inmuiata in apa. Se amesteca pasta cu sare dupa gust, apoi se adauga pesmet suficient pentru a fi usor de modelat. Chiftelutele se pun la prajit in ulei incins.
Se poate servi cu sos de usturoi.
Alte retete recomandate:
Zacusca
Castraveti bulgaresti
Zacusca de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa